Τα δερμάτινα μπουφάν έχουν διαχρονική αξία και πάντα θα είναι στην μόδα. Το κόψιμο του είτε είναι κλασσικό, είτε πιο μοντέρνο διατηρεί την γοητεία του και πάντα και μπορεί να φορεθεί παντού. Μόλις ο καιρός κρυώσει πρέπει να είστε έτοιμοι για την χρήση ενός ποιοτικού δερμάτινου τζάκετ ή μπουφάν. Είτε είστε άνδρας, είτε γυναίκα η χρήση αυτού του ρούχου πρωταγωνιστεί πάντα. Καλή επιλογή είναι επίσης εκείνα τα μπουφάν που έχουν επενδύσεις της οποίες να προσθέσετε της πιο κρύες ημέρες του χειμώνα.

Πως να διαλέξεις το σωστό δερμάτινο;

Τα δερμάτινα μπουφάν έχουν υποχρεωτική παρουσία στην γυναικεία ντουλάπα αφού εκφράζουν προσωπικό στυλ και status. Για αυτόν τον λόγο η επιλογή κατά την αγορά του πρέπει να γίνετε προσεκτικά. Ένα καλό τζάκετ από γνήσιο δέρμα θα το φορέσετε για πολλά χρόνια πριν το βαρεθείτε και θα σε συνοδεύει σε πολλές καθημερινές κυρίως εμφανίσεις σας. Οπότε πριν το αγοράσετε προσέξτε τα εξής:


- Κόστος. Τα καλά γυναικεία δερμάτινα μπουφάν δεν είναι φθηνά και αν δεν διαθέτετε τα απαραίτητα χρήματα καλύτερα να μην προχωρήσετε στην αγορά. Αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο και ψάξτε στα σαιτ σύγκρισης τιμών ώστε να έχετε άποψη "που είναι οι τιμές". Επιλέξτε 2-3 μπουφάν και συγκρίνετε ποιότητα, χρώματα, χαρακτηριστικά και τιμή ώστε να είστε έτοιμοι όταν αποφασίσετε να αγοράσετε.


Στιλ. Είτε σας αρέσει κάτι σε κλασσικό στιλ ή σε πιο μοντέρνο, πιο κοντό ή πιο μακρύ, με πολλά ή λιγότερα φερμουάρ και στάμπες ή κεντήματα πρέπει να έχετε και τα υπόλοιπα ρούχα που θα ταιριάξουν στο outfit.

 Χρώμα. Εκτός από το κλασσικό μαύρο μπορείτε να φορέσετε δερμάτινα παλτά ή γιλέκα σε καφέ, πράσινο ή κάποιο άλλο χρώμα.


Δέρμα. Επιλέξτε γνήσιο δέρμα και όχι απομιμήσεις οι οποίες ναι μεν δείχνουν ως δερμάτινο όμως σε 2 χρόνια θα το πετάξετε. Μπορείτε να επιλέξετε επίσης ανάμεσα σε σκληρό ή πιο λεπτό ή μαλακό δέρμα ή σε καστόρι το οποίο όμως θέλει και περισσότερη φροντίδα.

Φύλαξη δερμάτινου μπουφάν

Στο εμπόριο θα βρείτε πολλά προϊόντα διατήρησης και συντήρησης του αγαπημένου σας μπουφάν, τα οποία θα του χαρίσουν περισσότερα χρόνια ζωής. Στην ντουλάπα όπου θα κρέμεται χρησιμοποιήστε συμπαγείς κρεμάστρες οι οποίες δεν του επιτρέπουν να κάνει πτυχές ή ζάρες.

Οι κυρίες με plus size ανάγκες μπορούν να αναζητήσουν στο Sirenaplus.gr τα γυναικεία μπουφάν σε μεγάλα μεγέθη τα οποία ανταποκρίνονται στης ανάγκες τους. Ένα πληθωρικό σώμα με πλούσια ελέη δεν πρέπει να συμβιβάζετε με αυτά που προστάζει η μόδα αλλά να χαράσσει προσωπικό στυλ το οποίο επίσης να είναι κομψό και chic.

Όποιο και στυλ να επιλέξετε, είτε περισσότερο κλασσικό, είτε περισσότερο μοντέρνο γνωρίζετε ότι αγοράζετε ένα μοναδικό ρούχο το οποίο θα το φοράτε για πολλά χρόνια. Τα δερμάτινα προσδίδουν χαρακτήρα στον κάτοχο τους και προσωπικό ύφος. Καλές αγορές.