Η βιοτεχνία παραγωγής γυναικείων ενδυμάτων Sirena plus έχει έδρα την Σόφια Βουλγαρία όπου με πολύ μεράκι και αγάπη για τον αντικείμενο δημιουργεί φορέματα σε μεγάλα μεγέθη για εύσωμες γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια. Η maxi μόδα που τελευταία κερδίζει ολοένα και περισσότερες πελάτισσες δείχνει ότι οι σύγχρονη γυναίκα έχει ξεπεράσει της παλιές προκαταλήψεις και ξέρει πως να ντυθεί όμορφα αναδεικνύοντας της καμπύλες της.</p>

Τώρα πλέον και οι παχουλές γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μόδα, όχι μόνο οι αδύνατες. Στο σαιτ μας θα βρείτε πάρα πολλά υπέροχα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη που θα ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση σας. Οι γυναίκες με extra large διαστάσεις έχουν ένα μόνιμο πρόβλημα και αυτό είναι ότι δύσκολα βρίσκουν ρούχα που να της κολακέψουν. Στης περιπτώσεις δε που τα κιλά είναι κατανεμημένα ανομοιόμορφα στο σώμα σας γίνετε ακόμη δυσκολότερο να βρείτε το μέγεθος που θα κρύψει τα ψώνια και τα περιττά παχάκια. Τα περιττά κιλά όμως δημιουργούν συχνά και μεγάλο μπούστο ο οποίος είναι συν στην εμφάνιση μιας γυναίκας και με μια κομψή <a href="https://www.sirenaplus.gr/gynaikeia-royha/mployzes">μπλούζα</a> με ανοιχτό λαιμό δείχνει υπέροχα.

Πολλές κυρίες προτιμούν <a href="https://www.sirenaplus.gr/gynaikeia-royha/foremata">φορέματα</a> σε μεγάλα μεγέθη να τονίσουν την μέση τους, είτε με κάποια ζώνη, είτε με αντιθέσεις στο χρώμα. Επίσης με δαντελένιες λεπτομέρειες συχνά φτιάχνουν προσωπικό φινετσάτο look.

Στα <a href="https://www.sirenaplus.gr/gynaikeia-royha/pantelonia">παντελόνια</a> μια εύσωμη γυναίκα δεν μπορεί να επιλέξει κάποιο εφαρμοστό ή με ίσια γραμμή όμως ένα παντελόνι καμπάνα ή με prints και διάφορα χρώματα μπορεί να δώσει καλό αποτέλεσμα. Και φυσικά το κλασσικό μαύρο χρώμα, το οποίο φοριέται όλο το χρόνο.

Η βιομηχανίας της μόδας στη Βουλγαρία αναπτύσσεται συνεχώς, προσθέτοντας νέα look τα οποία προσπαθούν να εκφράσουν γυναίκες και κοπέλες μικρότερης ηλικίας, οι οποίες αναζητούν μοντέρνα ρούχα καθημερινής χρήσης τα οποία να φορέσουν. Η εταιρεία SIRENA plus είναι ευτυχής που το 2015 ήταν ένα από τα πρώτα online καταστήματα που ξεκίνησαν να δημιουργούν μοντέρνα μόδα και να προσφέρουν περισσότερες λύσεις σε εύσωμες γυναίκες. Τα τελευταία χρόνια οι σχεδιαστές της εταιρείας δημιουργούν νέα μοντέλα γυναικείων ενδυμάτων σε μεγάλα μεγέθη, που φέρουν προσωπικό στυλ και την επενδύουν στην άνεση δημιουργώντας οπαδούς της μάρκας.