Γυναικεία ενδύματα που εντυπωσιάζουν

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια οι γυναίκες με πλούσιες καμπύλες είχαν περιορισμένες επιλογές στο τι θα φορέσουν. Τα κάποια περιττά κιλά περιόριζαν της δυνατότητες σε καθημερινά φορέματα plus size. Σήμερα όμως με της δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ αυτό πλέον δεν ισχύει. Υπάρχουν εκατοντάδες e-shop όπως το <a href="https://www.sirenaplus.gr">sirenaplus.gr</a> όπου μπορείτε να επιλέξετε ποιοτικά γυναικεία φορέματα σε μεγάλη ποικιλία και άριστες τιμές.


Άσχετα με τον σωματότυπο που έχει η κάθε γυναίκα η σωστή επιλογή ενός ενδύματος είναι μια σχετικά δύσκολη επιλογή και οι γυναίκες με καμπύλες αντιμετωπίζουν μια πρόσθετη πρόκληση.


Οι βιομηχανίες κατασκευής γυναικείων ενδυμάτων σε μεγάλα μεγέθη και οι σχεδιαστές μόδας, συχνά επιλέγουν ένα κοινό στιλ στα ρούχα για έυσωμες (από 46 νούμερο και πάνω). Στην προσπάθεια τους να μειώσουν τα έξοδα προσπαθούν να ενοποιήσουν τα μεγάλα νούμερα χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην μοναδικότητα της κάθε πελάτισσας όπως κάνουν με τα μικρά νούμερα που πουλάνε περισσότερο στατιστικά. Ίσως θεωρούν ότι το μεγάλο ρούχο θα ταιριάσει σε κάθε γυναικείο κορμί απλά ως ριχτάρι. Κάτι που φυσικά δεν είναι έτσι. Στην Ελλάδα δεν γνωρίζω αν υπάρχουν στατιστικά όμως στην Ευρώπη το plus size fashion κάνει τζίρο 15+ δις ευρώ τον χρόνο. Όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας όμως δίνουν προτεραιότητα στα μικρά νούμερα. Και το Χόλυγουντ επίσης.

Τα τελευταία χρόνια όμως φαίνετε να αρχίζουν και εμφανίζονται διαφορετικές προτάσεις στο γυναικείο ρούχο, από καταστήματα που αντιλαμβάνονται την ανάγκη της αγοράς και θέλουν να προσελκύσουν ακριβώς αυτό το κοινό, το οποίο κάθε χρόνο δείχνει αυξητικές τάσεις. Μέσα από το e-shop Sirenaplus.gr, θα προσπαθήσουνε να βρούμε εκείνες της επιλογές σε καθημερινά φορέματα, τα οποία τονώνουν την γυναικεία αυτοπεποίθηση και το καλό γούστο.

Θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε εκείνα τα ρούχα που κολακεύουν της καμπύλες του σώματος σας και κρύβουν της ατέλειες.


4 βασικοί γυναικείοι σωματότυποι<


1. Αχλάδι&lt


Αυτή είναι η κλασσική μεσογειακή γυναίκα με στενή μέση, φαρδιά λεκάνη και πλούσιο στήθος. Δοκιμάστε το εξής <a href="https://www.sirenaplus.gr/gynaikeia-royha/foremata/kathimerina-foremata/mployzoforemata-hroma-moystardas-gynaikeia-royha-megalo-megethos-sirena-plus">μπλουζοφόρεμα </a>πως στέκει στο σώμα σας.


img alt="" src="https://www.sirenaplus.gr/image/cache/data/sirena3/mployzoforemata-hroma-moystardas-gynaikeia-royha-megalo-megethos-sirena-plus--14420-150x150.jpg" style="width: 150px; height: 150px;" 


2. Κλεψύδρα&lt

Εδώ έχουμε φαρδιοί γοφοί και στενή μέση η οποία δίνει την εντύπωση της κλεψίδρας. Τα οπίσθια τονίζουν την φούστα και τον έχουν συνήθως αθλήτριες ή γυναίκες που γυμνάζονται. Το εξής φόρεμα από λινό με κορδόνια είναι μια άριστη επιλογή όταν αναζητάτε <a href="https://www.sirenaplus.gr/gynaikeia-royha/foremata/vradina-foremata?product_id=3325">επίσημα φορέματα&lt


<p><img alt="" src="https://www.sirenaplus.gr/image/cache/data/Summer%202018/untitled%20(101%20of%20314)-150x150.JPG" style="width: 150px; height: 150px;" /></p>

3. Μπανάνα&lt

Οι γυναίκες με αυτόν τον σωματότυπο δεν έχουν καμπύλες, είναι αγύμναστες και εύκολα παίρνουν βάρος το οποίο μετά δύσκολα χάνουν. Εδώ ο κορμός είναι μικρός και τα οπίσθια επίπεδα. Θα προτείναμε την εξής <a href="https://www.sirenaplus.gr/gynaikeia-royha/mployzes/mployza-me-dantela-gynaikeia-royha-megalo-megethos-sirena-plus-array-sirena-plus">μπλούζα με δαντέλα </a>η οποία κρύβει καλά της ατέλειες.

<p><img alt="" src="https://www.sirenaplus.gr/image/cache/data/koleda%202018/mployza-me-dantela-gynaikeia-royha-megalo-megethos-sirena-plus--15254-150x150.jpg" style="width: 150px; height: 150px;" /></p>

4. Μήλο<

Οι γυναίκες με σωματότυπο μήλο είναι οι λεγόμενες "νταρντάνες". Στρογγυλεμένο σώμα, κοντά πόδια, αρκετό λίπος σε κοιλιά και μπράτσα, στήθος και πρόσωπο. Τα περιττά κιλά εδώ οδηγούν εύκολα σε καρδιαγγειακά προβλήματα και διαβήτη. Η επιλογή μας για αυτό το μπλε <a href="https://www.sirenaplus.gr/gynaikeia-royha/pantelonia/kompsa-pantelonia/elastiko-mple-tzin-me-skisimata-gynaikeia-royha-megalo-megethos-sirena-plus-array-sirena-plus">τζιν παντελόνι</a> με σκισιματα για καθημερινή χρήση είναι ιδανικό όταν θέλουμε ένα απλό ρούχο το οποίο να είναι άνετο και ευκολοφόρετο. 

<p><img alt="" src="https://www.sirenaplus.gr/image/cache/data/spring%202018/sirenamaksimoda2-8320-150x150.jpg" style="width: 150px; height: 150px;" /></p>