Χονδρική Πώληση Γυναικέιων Ενδυμάτων - Ρούχων

Χονδρική Πώληση

ΧΟΝΔΡΙΚΉ ΠΏΛΗΣΗ -ΓΥΝΑΙΚΕΊΑ ΡΟΎΧΑ SIRENA PLUS

Έχεις βαρεθεί να σου φεύγουν πελάτες, οι οποίοι θέλουν να ψωνίσουν από σένα αλλά δεν μπορούν επειδή δεν έχεις να τους προσφέρεις κάτι στο μέγεθός τους; Πόσες φορές μέχρι τώρα έχεις ακούσει: «Αχ, να είχατε αυτό το μοντέλο στο δικό μου το μέγεθος…» ή «Γιατί προμηθεύετε τα καλά μοντέλα μόνο σε μικρά μεγέθη;» Όλο ερωτήσεις που κανένας έμπορας δεν θέλει να ακούσει στο δικό του το κατάστημα. Ο καλός έμπορας δεν πρέπει να αφήσει τον πελάτη να φύγει απογοητευμένος από το κατάστημά του.
Σίγουρα μέχρι τώρα έχεις κάνει προσπάθειες να προμηθεύεις ενδύματα σε μεγάλα μεγέθη, αλλά δύσκολα κατάφερνες να βρεις κατάλληλες προτάσεις. Ή τα μοντέλα δεν ήταν επίκαιρα ή τα πατρόν δεν ήταν εντάξει ή όλα ήταν τέλεια, αλλά οι διαθέσιμες ποσότητες ήταν μικρές.
Πριν χρόνια, εμείς, από την θέση του έμπορα, αντιμετωπίσαμε τα ίδια ζητήματα και βρήκαμε την δική μας τη λύση αφιερώνοντας τον εαυτό μας στο σκοπό να δημιουργήσουμε προϊόν το οποίο να ικανοποιήσει την ζήτηση μοντέρνων και σέξι ενδυμάτων σε μεγάλα μεγέθη. Δημιουργήσαμε πολύ καλά πατρόν, τα αναπτύξαμε σε μοντέλα τα οποία είναι στα πλαίσια των καινούριων τάσεων της μόδας. Κάθε σεζόν διαλέγουμε τοπ υλικά τα οποία είναι άνετα και ταιριάζουν στα πιο πλούσια σχήματα σώματος.
Από την δημιουργία της SIRENA plus το έτος 2013 έως σήμερα, διαβήκαμε μακρύς δρόμος, συλλέξαμε πολύτιμη εμπειρία και δημιουργήσαμε πραγματικά καλή plus size μάρκα η οποία μπορεί να ικανοποιήσει τη σύγχρονη γυναίκα σε plus μέγεθος.
Από το έτος 2016 η SIRENA plus προσφέρει με επιτυχία τα δικά της τα προϊόντα και στην Ελληνική αγορά μέσω του on-line καταστήματος www.sirenaplus.gr όπου έχουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες.
Το έτος 2017 κατευθύναμε τις προσπάθειες μας βασικότερα προς την επέκταση της παραγωγικής μας ικανότητας χάρη του οποίου πια έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε την παραγωγή μας και για χονδρική πώληση.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Επικοινωνήστε μαζί μας γραπτώς και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
ζητήστε την προσωπική σας προσφορά

office@sirena-plus.com


Τι προνόμια κερδίζεις ως συνεργάτης της SIRENA plus;
- Παρουσίαση του εμπορικού σου καταστήματος σε όλα τα κανάλια των κοινωνικών δικτύων της μάρκας και στην ιστοσελίδα της μάρκας,
- Η εμπιστοσύνη των πιστών πελατών της SIRENA plus στην δική σου πόλη οι οποίοι πελάτες θα ανακατευθυνθούν προς δικό σου το κατάστημα,
- Ποικιλία και μοναδικότητα της μέχρι τώρα σου συλλογής και αποκλειστικά μοντέλα για την Ελληνική αγορά και
- Αποκλειστικότητα – μόνο εσύ θα έχεις το δικαίωμα να προσφέρεις τα μοντέλα της SIRENA plus στην δική σου πόλη.

Powered By SIRENA plus
Γυναικεία ρούχα μεγάλα μεγέθη - Sirena plus © 2019