Μενού
Καλάθι Αγορών

Εταιρεία

Η SIRENA Plus είναι Βουλγαρική εταιρεία, η οποία παράγει μοντέρνα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη. Εμείς, η ομάδα της SIRENA Plus πιστεύουμε ότι μια μοντέρνα γυναίκα μπορεί να είναι σέξι, κομψή και ανεξάρτητη από το μέγεθός της. Οι πελάτισες μας δείχνουν αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα κάθε μέρα φορώντας ρούχα από την SIRENA Plus.

Στην παραγωγή μας αναζητούμε πάντα 100% ποιότητα, που σημαίνει τέλεια υλικά παραγωγής, υψηλή ακρίβεια στην ραπτική, προσοχή σε κάθε ραφή και φυσικά δημιουργικότητα στο σχεδιασμό.

Με τα μοντέλα μας θα νιώσετε μεγάλη χαρά γιατί κάθε γυναίκα αξίζει να αγαπάει το σώμα της και να βρει την ισορροπία μεταξύ ψυχής και σώματος. Για εμάς, τα ρούχα και η μόδα είναι ένα εργαλείο μέσω του οποίου μπορούμε να βοηθήσουμε τις γυναίκες να τονίσουν τη δική τους ομορφιά, η οποία είναι η πραγματική επιλογή για χαρά και ευτυχία. Πάντα προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να αγαπάτε τον εαυτό σας όπως είναι - Υπέροχο !!!

Για το όνομα SIRENA Plus υπάρχουν χιλιάδες ώρες σκληρής εργασίας από εμάς, την οικογένειά μας και τους συνεργάτες μας. Η SIRENA plus είναι μια οικογενειακή εταιρεία που βασίζεται και πιστεύει στις αληθινές οικογενειακές σχέσεις. Αυτές οι σχέσεις περιλαμβάνουν την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας με κατανόηση και βοήθεια στην επιλογή προϊόντων.

SIRENA plus – αγαπηστε το σωμα σας !